Post by provalolkeepi on Feb 23, 2022 18:58:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab palju punkte ▞▞▞
▞▞▞ Harvest.io – 3D Farming Arcade 2022 version ▞▞▞
Üks parimaid mänge igas vanuses. Nagu funktsioonid 👌. Nii kena. Mul on üks palve, palun tehke rohkem selliseid mänge.
See on ok mäng. Mul oli lõbus, aga mulle ei meeldi, et kui sa saad suuremaks, siis lähed aeglasemalt, ka see, kuidas sa ei saa endast üle joosta nagu slither.io, see teeb mängu väga väljakutsuvaks. Ma andsin sellele mängule kolm tärni, sest arvan, et siin on ruumi täiustamiseks, palun parandage see.
Ma armastan seda mängu, see on nii lõbus, kuni ühel päeval see lihtsalt lakkas töötamast, ma läksin sellesse ja ma ei saanud midagi klõpsata. Proovisin desinstallida ja uuesti installida kolm korda, kuid see päästaks mu koha ja see oleks endiselt külmunud. aga see on nii lõbus, kuni see juhtus.
Ma vihkan reklaame, kuid lõbusat mängu ja palun mängige päris inimestega, mitte robotitega pleeeeeeeeeaaaaaase?
Taset pole piisavalt. Lisage vähemalt tasemete lähtestamise võimalus. Armastan hooajalist värskendust.
Mh
See on hea mäng, kuid see on liiga rippuv ja sellepärast mulle see mäng ei meeldi ja selles on palju reklaame väga väga halb mäng väga halb 😡🤬😠🤬🤬 ja sellepärast ma kustutan selle mängu
Ma armastasin seda mängu, mängisin päeval ja öösel nii tihti kui võimalik. Nüüd aga on mul sellega probleeme. Mul ei ole enam kogumise "eesmärke", mida täita ja see töötab väga aeglaselt ja tõmblevalt. Mõnikord täiesti reageerimata. Desinstallisin ja installisin uuesti, et näha, kas see aitaks, kuid see muutis asja veelgi hullemaks! Nüüd võtab laadimine palju kauem aega. Masin ei taha liikuda. Pidevalt jookseb kokku ja tavaliselt lihtsalt sellepärast, et see ei liigu nii nagu peaks. Ka see ei lähe nii, nagu ma tahan
Hea, aga kui installime ja mängime taseme lõpuni, jääb see ainult selle mängu jaoks rippuma, see on probleem, muidu meeldib see mäng mulle nii väga
Harvest.io – 3D Farming Arcade Simulaatio gmao
Mõnus mäng.. Pole just naljakas, oih, nii et see tõrkub liiga palju nagu laggy ka lõpus ei andnud mulle "3,2,1 VALMIS!" Vabandust, mul oleks natuke rohkem lõbus, kui see oleks asi, ka mulle meeldiks, kui saaksin end läbi teha, pole ikka veel proovinud, kui see on võimalik, kuid olen vaadanud selle kohta ülevaadet ja jah, ma usun neid! Meeldib see (SOOR MIT MITTE NII PALJU) (P.S. Ei ürita olla kuri või midagi muud, palun muuda seda graafikat natuke paremaks? Aitäh)
See mäng on lõbus... sõltuvust tekitav. Aga see tõmbleb nii palju ja seda on väga raske kontrollida.. Nt: ma tõmbaksin selle teiselt mängijalt eemale... see tõrkeks... siis läheksin sellesse mängijasse..... ja sureks.
Ausalt öeldes pole see halb, kuid teised mängijad on minu jaoks liiga lihtsad. Ka graafika pole hämmastav. Kui parandate ainult need kaks asja, väärib see 5 tärni hinnangut
Suurepärane, kuni jõuate tasemele 49, siis ei anna enam eesmärke, milleni jõuda. Olen selle mängu nii palju kordi uuesti installinud, et olen kaotanud loo. Tehes seda uuesti kohe pärast selle ülevaate postitust. Palun paranda vead!!!
Hea mäng, kuid võib olla väga tüütu näoga, et surete, kui puudutate oma veokit. Peaksite suutma sellest otse läbi rabeleda ja paljud tasemed on korduvad ja rohkem tasemeid oleks suurepärane lisa.
See on parim mäng, mida ma kunagi mänginud olen. Kuid sellel on nii palju reklaame, nii et palun lahendage probleem
Suurepärane! Välja arvatud üks asi: seal on 24/7 reklaame, aga igatahes ma armastan seda mängu
See mäng on värske meele jaoks väga hea
Annelids: Online battle Hành động hsg
Ma ei kritiseeri rakendust, kuid kui ma tahan reklaami, siis see lihtsalt viskab selle mulle ette ja paneb selle laadimistsüklisse ning ma ei saa oma esemeid kokku korjata. Aga üldiselt on see väga hea 5 tärni mäng.
Lae Paper.io 2 APK 2.1 (uuema) Android App Android.
Ma armastan seda rakendust, sest see on ilma andmeteta. Lülitan andmed välja, see töötab ilma andmeteta. Dinnerbone
Download Harvest Farm APK latest version Game by a2zplay ...
Olen jõudnud mängude lõpuni, edasiliikumiseks pole enam künda... mäng meeldis mulle kuni selle hetkeni... ja ma ei saa enam uusi traktoreid
Harvest.io – 3D Farming Arcade سیمولیشن ocuh
See mäng on väga jabur. Esmalt installisin selle oma teise mobiili, mäng rippus vahepeal, samal ajal kui ka minu mobiil rippus. Nii et ma arvasin, et see on mobiiliprobleem. Nii et ma installisin teise, kuid seal on sama probleem. Ärge kunagi installige seda mängu kunagi. Ma ei taha sellele mängule ainult ühte tähte anda. Niisiis, minu poolt on null tähte. Kui soovite seda mängu mängida, installige usside tsooni mäng, mis on parem.
Ma mängisin seda ja reklaame pole, nii et jah, aga see pole praegu lõbus... see lihtsalt on, et sa lähed ja lähed, see ei vii sind kuhugi, selle asemel kasvad pikas pikas ringis, millel pole lõppu, kuid 25-aastaselt
Kõik on hästi, kuid ainult kolm asja ei olnud korras. kui me kogemata ennast tabame, siis me sureme ainult. Me ei näe isegi kuulutust ja võtame teise veoauto. Liiga palju reklaame.
Ükski tase pole üle 40 või 50... palju lisasid.. laaditakse uuesti alla, et saada "uutele" tasemetele mitu korda nautimist.
See mäng on väga tore. Olen iga kord mänginud. Aga seekord oli see ERITI hilinenud. Ja ma ei liialda. Tavaliselt see nii ei ole. See mäng on tõesti hea, kuid selle probleemi tõttu ei saa ma seda mängida. Nii et pls proovige see parandada. Tq
See mäng on ta kena, kuid mõnikord jääb see rippuma.
See mäng tekitab sõltuvust. See on lihtne ja otsekohene, kuid meelelahutuslik ja kohati pisut keeruline
Ok, tõesti lõbus, AGA igav, sest mängid samu väljasid ja need lihtsalt reklaamivad seda uut asja. Palun tehke uued väljad.
Mäng oli nii mahajäänud And Strucking...Aga mäng oli kena ja parem.
Mäng on tore, kuid pärast 5-päevast mängimist pole sihtmärki / missiooni. See on sinu huvi langus...
Ma armastan mängu ennast, kuid mulle ei meeldi juhtnupud, võite kergesti kontrolli kaotada ja valele poole pöörata ja iseendasse sattuda. Ja mulle ei meeldi ka see, et sa sured endasse jooksmise tõttu. Muutke need 2 asja ja ma hindan 5 tärni
See mäng väärib kindlasti minult 5 tärni... Mulle meeldib, et see mäng on nii sõltuvust tekitav ja kõige olulisem põhjus 5 tärni saamiseks on see, et sellel mängul on vähem reklaame kui teistes mängudes... need reklaamid on number 1 põhjus, miks iga mängija vihkab... aga mulle lihtsalt meeldib, et selles mängus on vähem reklaame... ja head tööd, poisid... Me tahame selliseid ägedaid ja vähem reklaame sisaldavaid mänge...
Mängul ei ole ühtegi punkti, kui saame kõrgemad tasemed. Plaat lihtsalt ei näita midagi
See mäng on fantastiline ja isme reklaamid bhi nahi aate hotstar ki tarah osme iga teine põhireklaam aa te see mäng on nagu slither.io, nii et laadige see rakendus alla
Vajab rohkem tasemeid. Olen mängu viis korda kustutanud ja uuesti installinud, kuna tasemed said puhtaks
See on ok mäng, aja tapja. Mängid robotite vastu. Reklaamid pärast iga vooru, vähemalt ei sega need mängu.
Jääb koguaeg kinni!!
Lõbus lihtne ja sõltuvust tekitav!
Ma armastan mängu, kuid olen lõpetanud tasemete tõstmise. Seega pole eesmärki ja see teeb mängu igavaks, parandage probleem ja annan sellele 5 tärni.
Harvest.io – 3D Farming Arcade სიმულაცია xpyh
Toob keset teie matše reklaame, millest te ei pääse.
See võib olla rahuldustpakkuv mäng. See JÄÄB PALJU ja ma olen lõpuks ühe põllu viimases etapis ja lähen täiesti uuele põllule, kui kogutavate köögiviljade arvu ikoon kaob. Arva, kui palju ma kogun. See lihtsalt jätkub. See on nii tüütu!
Rose, who lives alone on a large farm, gives him a cool welcome but lets ... Morisset (Arcade Fire'i kontsertfilmi “Miroir Noir” lavastaja).
Pole seda väärt, mu ekraan jäi maha ja ma ei saanud end pöörata, nii et põrkasin inimestega kokku
Vaja on rohkem traktorite taset ja saadavust. Ma armastan mängu.
Lahe